Gerçekten yatırımcı eksikliği var.Benim o kitabı alıp bişiler yapmak isteyişimin sebebi 2 haneli milyarları bulan yazılım paralarıydı. Hem de keşke kendi sitemi kendim yazsam hayallerim. Reklam'a bile milyarlık bütçeler ayırıyorlar. Ben bunu da istemiyorum ki. Yine de kalkılmıyor altından...
Aslında orada gördüklerimiz; çok iyi bir tasarımcı veya çok iyi programcı değiller. Çok iyi bir işletmeciler,iyi bir iş adamı hepsi. Atılımlarını yaparken,para dağılımlarını dengeli tutuyorlar ve isabetli seçimler yapıyorlar. En önemlisi ELLERİNDE KİTLE var.

Bugün gittigidiyor.com ' a bakın. Doyuma hemen hemen ulaşmış bir site. Uzmantv.com 'un reklamı dönüyor. Uzmantv'ye giren çıkamayacak kadar kaliteli bir YAZILIM-TASARIM ve İÇERİĞE sahip. Özgünlük budur işte. Bizim mal mal article rewrite ile çevirmek istediğimiz özgünlük değil. Tüm felsefesiyle özgünlük...

Uzmantv'yi tanıyan kitleye şimdi de cimri.com'u ekliyor. Sürekli büyüyor... Farklı ilgi alanlarında KİTLE elde ediyor.

Boş vakti olan kitleyi uzmantv ile;
Arkadaş vs. arayan para harcamayı göze alabilme potansiyeli olan kitleyi izmir-ankara-istanbul.net ile;
Cebinde para olan kitleyi gittigidiyor ile;
Ürün satın almak düşüncesinde olan kitleyi cimri ile;

toparlayan adamın, ne reklamveren sıkıntısı olur, ne de yeni sitesini tanıtma