Yiğit kardeş mümkünse bir görüşelim msn den, sana önemli söyleyeceklerim ve tavsiyelerim olacak.
(ankara'daymışsın mümkünse yüz yüze görüşelim)
Bu arada mesajına da yorum yapayım:
ben 10 yıldır internet dünyasındayım sanırım 10 yıldır bir çok web sitesi sahibi oldum aldım sattım yaptım yaptırdım kazandım kaybettim ve sonuçta:
000000 noktasındayım. bir çok sıfır.
Bunun nedeni aslında çok basit benim yıllar önce ilk domainlerimden birisi olan
www.maxtr.com adresindeki salak domaini para kazanmak için kullanırken bir yandan da geliştirmeye daha iyi bir script ile bir çok açıdan ele alıp SADECE iyi bir dizin sitesi yapmaya çalışsaydım şu anda o siteden muhtemelen bir memur maaşından daha çok kazanabilirdim. Ama akılda 200 tane fikir ve bunların hepsini yapabileceğini sanmana neden olan afaki bir hırs ve kendine güven olunca hiç bir şey olmuyor.
madem SIFIR 0 noktasındayım o halde sıfırdan sadece bir tane ya da en fazla 2-3 tane iyi işe başlamalıyım diyip iyi bir yerden giriş yapmak lazım.
Hatta bir süre hiç bir şey yapmadan düşünülebilir de. sonra dünya çapında olması da gerekmez makul bir süre uğraşılıp TÜM EMEK BELLİ BİR NOKTAYA YOĞUNLAŞTIRILABİLİRSE çok başarılı bir sonuç elde edilebileceği kanaatindeyim.
Saygılar