Daha yolun çok başındayız.

Bu gece saat 5 sularındaydı babam mutfağa su almaya gitti benim bilgisayar başında olduğumu gördü yemediğim laf kalmadı.

Sabahlara kadar bilgisayar başında oturuyoruz öğlen 2 de kalkıyoruz şu an okulda bulunan birçok arkadaş top oynar kızlarla gezer v.s bunlardan birisini kaç aydır yaptığımı hatırlamıyorum.

Yaşıtlarımdan okadar farklıyımki yaptığımız şeyler uğraştığımız işler. Onlar hayatın gargarasında aslında bizde öyle olmalıyız ama kaderimiz bizi çok kötü bir yere sürüklemiş bizden akıllı olmayan bir aletin başında sabahlara akşamlara kadar duruyoruz.

Aslında türkiyeden büyük projeler çıkıyor ama bunlarda sadece türkçe yapıyor nerde ingilizce nerde almanca? Adam site yapıyor tanıtım yapıyor türkiyeden tüm hitleri topluyor alanında ama youtube gibi facebook gibi diğer dillere geçmiyor sadece türkçede kalıyor.

Şu an türk birisi sayesinde dünyanın bildiği tek bildiğim site orkut onuda google altında açabildi.

Senin gibi XHTML-CSS,PHP Giriş,PHP Uzmanlık,AJAX,Javascript,W3C ile Erişilebilirlik ve Web 2.0 Teknolojileri kitaplarını almayı düşünüyorum fiyatlarda uygun aslında hepsi 150 lira civarı yapıyordur. Şu an elimde 150 lira bile yok tek tek almaya başlıyalım bakalım...