flashmax sen sorunlu bir insansın.Ciddi söylüyorum.Yazılan şeyler tamamen eleştri maksadlı olmasına rağmen gerek pm ile gerek buraya şuan yazdıkların şaşırtıcı.
Ben sizin 32 yaşında olduğunuzada inanmıyorum artık.32 yaşında bir insan çocuk gibi yazılan şeyler üstünde bukadar durmaz.Neymiş yarışmanın sonucunu etkileyecek şekilde konuşmuşum.Saçmalamayı kesin.Ben orda yaptığınız çalışmadaki eksiklikleri söylemesem siz son çalışmanızda değişikliğe bile gitmeyecektiniz.Bu forumda insanlar istediği gibi eleştri sunma hakkına sahip.Kötüye iyi denmez.Kötü kötüdür ve yaptığınız çalışmada KÖTÜYDÜ.bunun ötesi yoktur.Çalışmanız tolginin çalışmasının yarısı kadar bile kaliteli değildi.Kazanma şansı zaten yoktu.Kendi becerisizliklerinizi başkalarının üstüne yıkmayın.
Bakın
https://www.r10.net/tasarim-logo-temp...rismasi-9.html
şu sayfada insanların benim yazdıklarıma yorumlarını iyi okuyun.
Ayrıca bir farklı başlık açarak tartışma ortamı yaratmanız ve buna izin verilmeside söz konusu değildir.
Herşeye kendi açınızdan bakmayın.Bu bir yarışma sizin insanlara laf atacağınız ve yarışmayı bireysel kavgalara dönüştürebileceğiniz bir konu değil.
Yazıkki sizi önemseyip ve kaile alıp size faydalı olabileceğini düşünerek eleştrilerde bulundum.
Hatta son çalışmanızda bu eleştrileri baz alarak değişikliklere gitmişsiniz.Ama kalkıp hala ısrarla yazılan yorumlara istinaden yarıoşmadan çekiliyorumda şuda buda demeniz cidden çocuktadır.Size çalışma hayatınızda başarılar dilediğim gibi bukadar alıngan ve empati olmadan yapılan yaklaşımlarla çok başarılı olabileceğinizide düşünmediğimi belirtmem gerekiyor