@Burak %90 olması filtrede olduğunu göstermez. Yukardaki mesajlarıma bir daha göz at istersen. Bakın ben kendimden bir örnek vereyim; Benim ingilizce eğitim üzerine olan bir blogum 500 sayfa civarı indexliydi, ve "Suplemental Result" oranı %70 civarındaydı. Günlük hitide 500 civarı.. Çok ziyaretci getiren bir sayfa vardı.. "abc" in Iran seklinde mesela. Ben bu sayfa çok ziyaretci getirdigi için bunun diğer ülkeler için olanlarınıda yapıp koymaya başladım. Ama içeriği çok az sayfalardı bunlar. Başta bu sayfalar baya ziyaretci çekmeye başladı ama sonra 1 gün içerisinde hitim 100'ün altına düştü.. Yani oluşturduğum içeriği az bu sayfalardan dolayı filtreye girdim.. "Suplemental Result" oranı tavan yaptı %90'ın üzerine çıktı. Ziyaretci sayım 60 a kadar düştü..
Tabi hatamı anladım ama çok geç.. Bende ne yaptım, herbiri 1000 kelimeye yakın 8-9 tane özgün makale yayınladım 2-3 gün arayla.. 1 aya yakın böyle geçti.. Link falan almadım ama. Şuan yeniden hit artmaya başladı "Suplemental Result" oranıda %80 in altına indi..
Bu arada ingilizcesi olan arkadaşlar için bu konu hakkında yararlı 1-2 makale linki vereyim;
What are Google Supplemental Results? : SEO Book.com View All Your Google Supplemental Index Results : SEO Book.com
benim site bu sabaha kadar her baktıgımda 20 kişi en az online oluyodu ama birden bire 2 ye düştü