Seni tamamiyle anlayabiliyorum.Ve sana iki seçenek sunuyorum:

1.Bu durumu unutmak:

Webrazzi,televidyonEmre sokullu,web 2.0,Ersan Özer vb. isimlerinin geçtigi sitelere girmemek

R10 a girip saatlerce sayfa yenileyip insanları küçük görmek.Bu da sorumu be ne cahil insanlar var beee.Sonra kendi dağlar kadar yeşil reputationlarına bakıp vay anasına be ben neyim demek.

2-3 seo kelimesi ile bir başarı sağlayip kendini bişey sanmak.

Evet bunlara devam et.her ay 1.000 usd rahat kazanırsın.Ama bir yere kadar...Sence senin üretme vaktin gelmedi mi?Artık senin wordpress gibi bir sitem kurma vaktin gelmedi mi.Geldi diyorsan çözümü oku:

Çözüm:

Hemen en yakın pusula kitap evine gidilir Php ve ajax kitabi alinir.Kitap iyice bir okunur taranır.Ajax iyice ögrenilir.

Techcrunch'a girilir ve en son çıkan ingilizce servisler kontrol edilir.Türk kültürüne uyarlanıp scriptlance'ye girilir.

İyi bir programcı bulunur(iyi bir programcı nasıl bulunur makalesi yazacağım yakında).Ve script yaptırılır.

Php Ajax bildiginiz için ufak detayları siz düzeltirsiniz.Ve projeniz hazır.

Tanıtma için ise şu nokta yeterli : Linux'ü destekleyin ve web 2.0 diye bi yerlere logonuzu kondurun.Artık bloglarda friendfeedlerde siz konuşulursunuz...

Yukardakileri anlamak için biraz web 2.0 bilgisi olması lazımdır.Anlamadiginiz yerlerde destek olabilirim

Bu yazıyı backdoor'a degil herkeze yazdım.Çünki böyle insanların sayısı artıyor.

Ama bir müjdeli haber.Siz diğer aşamaya geçmişssiz.Tabiri yerinde ise level 3'desin : )