Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hayatın her safhasındaki sosyal sınıf konusu sanırım buraya da yansıyor. Bu forumda iyi yerlere gelmeyi hak eden o kadar çok insan tanıyorum ki (:
Biz uğraştığımız küçük işlerde bile birbirimizin yoluna taş koymaya çalışıyoruz. Bunu çıkardığım kitapta da görmüştüm. Evet pek çok hatam vardı ancak,acımasızca eleştiren küçük insanlar da bizim için güzel bir gelişme olabilecek bu hadisenin bizim için önemini kavrayamamışlardı.
Geçen hafta kitapyurdundan; XHTML-CSS,PHP Giriş,PHP Uzmanlık,AJAX,Javascript,W3C ile Erişilebilirlik ve Web 2.0 Teknolojileri kitapları aldım. Oturup tek tek bitireceğim. Gerçekten vizyon geliştirmeye ihtiyacımız var arkadaşlar.
Çoğumuz yaşıtlarımızdan çok farklıyız,bunun da farkındayız. Zaten en kolay sivrilebileceğimiz sektörün internet olduğu da aşikar. Ancak şöyle düşünsenize;ben 3 senedir bu işin içindeyim. Karşıma kafası basan birini oturdun 5-6 saat içinde tüm bilgi birikimimi ona aktarabilirim. Bunun R10'daki büyük çoğunluk için geçerli olduğunu düşünüyorum.
O yüzden diyorum arkadaşlar; daha çoooooooooook başındayız bu yolun ve hiçbir şey bilmiyoruz inanın bana. Size tek tavsiyem siz de bu alanda bir gelecek kurmak düşüncesindeyseniz bir an önce bir yerden başlayın (: