Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Saat 6'ya yaklaşıyor. Her zamanki gibi uykusuz bir gece. Teknosohbet'i biraz kurcaladım. Onlarca web projesi. Webrazzi.tv de izlediklerim...
Hemen hemen hepsini inceledim. Sonra durdum baktım. "Yiğit" sen nelerle uğraşıyorsun dedim. Bütün gün çalışıyorsun,yeri geliyor her geceyi sabah ediyorsun,uğruna sevgilinden ailenden fedakarlık ediyorsun ama nesin dedim. Gerçekten de neyim ben , neyiz biz ...
Onlarca web girişimi... Seviyelerini mukayese bile edemiyorum kendiminkilerle. Belki bu yazıyı hiç yayınlamayacağım ama bugün ne kadar küçük bir insan olduğumu bir kez daha anladım.
Siz de girin bakın çevrenize. MagNet'in yaptıklarına bakın,Nokta'nın yaptıklarına. Herkes yaptığı işte en iyisi olmaya çalışırken biz de buralarda boş boş dolaşıyoruz.
İsteyen eleştirsin,isteyen istediğini desin. Belki de yarın sabah baktığımda ne çok saçmalamışım diyeceğim ama bu böyle. Bu işler Wordpress ile Joomla ile olmuyor be arkadaşlar. Adamlar bi' alanda kral oluyorlar,bunu da kullanarak geliştirdikleri projelere destek alıyorlar. Çünkü ellerinde bir finansman oluyor. Bugün bakıyorum elimde ne var diye hiçbir şey. Bir uzmanlık alanın var mı diye. Belki SEO diyeceğim ama onun da geleceği yok.
Geleceğini ve ekmeğini internet üzerinden çıkarmak isteyen bir insan için çok toyum henüz...
Bugün tüm bunları saçmalamamın sebebi,biz gerçekten hiçbir şey yapmıyoruz arkadaşlar. Tüm bu harcadığımız zamanın,emeğin karşılığını alamıyoruz. Artık sıçramak ve vizyonu geliştirmek gerekiyor..
Girenler okuduktan sonra yorumlar ve kendilerinin de konu hakkında fikirlerini belirtirlerse çok mutlu olurum.