Bende bu sene girdim, geçen sene bu zamanlardı tüm sitelerimi kapattım/sildim, email hesaplarıma kadar sildim, web ile ilgili apache, kod editörleri vs tüm araçları sildim, oyun cdlerini dağıttım, yüklü olanları sildim, anlıyacağın bilgisayarımda birtek xp yüklü kaldı

, günde belli bir limit koydum mesela 1 saat, o bir saat içinde internette girdiğim 3 tane site vardı, 2 si haber sitesi biride r10'du. Canım böyle bazen net'le falan uğraşmak istiyodu, bu zamanlarda işte biraz hayal kuruyodum kendimi avutuyodum, işte şu sınav bir bitsin uzun uzadıya kod yazarım, falan falan sitesi açarım şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diyordum. Gel zaman git zaman ilk dönemin ortalarına doğru iyice sınav havalarına giriyorsun, denemelerinde biraz biraz yükselmeye başlayınca kaptırıyorsun kendini öss'ye net aklına bile gelmiyor. Her zaman başlangıçlar biraz zor olur, sende başlangıçta biraz zorlanırsın ama kendini kaptırınca öss'ye neti unutursun gider. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah kolaylık versin...