Evet arkadaşlar maalesef bizim türkler tüm dünyaya bir virüs gibi yayılmaya başladı.
Yabancı sitelerde faydalı hizmet veren siteler kesin tr ipleri banlıyor.
Kazanç sağlayan siteler zaten hepsi banladı.
bilenler vardır freewebdot.com
Ben domainimi orada barındırıyorum ve çokta memnunum host alacak param yok orası daha cazip geliyor. Windows server'ı güzel hızlı linux serverda güzel hızlıydı. Adamlar daha bu sene dual core işlemcili yeni serverlar aldı. Ben hayret ediyordum bu siteye bedava hizmet sunuyorlardı.
maalesef bir takım kendini bilmez ahlaksız terbiyesiz türkiyeden bazı iki ayaklı yaratıklar (insan demeye dilim varmıyor,) spam yapmışlar.
Buldular hızlı güzel bedava hizmet veren yeri yaparlar.
Adminide tr yi banladı, email hesap açılışlarını kitledi. Şimdide server ikide bir göçüyor.
Bir arkadaş sormuş sitem açılmıyor diye admin yazmış sizin türk arkadaşlar sayesinde evet açılmıyor artık diye yazmış. O sitenin forumda dünyanın her yerinden insanlar giriş yapıyor ve onlara resmen rezil oluyoruz.
Ya kim yaptıysa çok pis bir hareket nefretle kınıyorum Türkiyenin adını rezil ettiler. Yuhhh size.
Ya arkadaşlar bu tür niyetli arkadaşlar görürseniz uyarın yapmasınlar, ya adam 4x4 lük bedava hizmet sunuyor daha ne istiyorsunuz böyle bir hizmet bulmuşsunuzda.