mesela dedik

Sayın arkadaşlarım böyle bir site olsa biliyorum çok güzel olur. çok para da edeceğini biliyorum. Aslında, başlıkla ilgisiz bir konu içeriği olduğu için -rep vermeden önce mesajımı sonuna kadar okursanız memnun olurum.

Ben paranoyak olduğum için ya da kurnazlığımdan mı farkettim eski bir mod olarak mı farkına vardım bilemiyorum. Ama bir konu açtığınızda o konu iyi hit alırsa imzanızdaki siteye giren çıkanın yaptığınız reklamın da haddi hesabı olmuyor.

"EE ne yapacağız insanların konu açmasını mı yasaklayalım" diyeceksiniz tabii

Benim düşüncem şudur. Yeni Moderatör arkadaşlarım bu tür fake olabilecek ya da günlük 100.000 hiti olan forum ne kadar eder şeklindeki herhangi bir ispatı olmayan konu gördüklerinde bir mesaj ile konunun gerçekliğini test edip onaylayacaklar ve böylece konu sahibi spekülasyon mu yapıyor insanların dikkatini boş yere mi çekiyor belirlenmiş olacak. Bunun bir çok faydası olabilir.

insanların boş boş tartışıp çenelerinin yorulduğu faydasız başlıklar oluyorlar genellikle bu tür başlıklar. buna imkan verilmemesi lazım.

konuyu açan hep bir şekilde dikkat çekiyor ama gizemli bir adam oluyor. misal : "bir tanıdığımın çok parası var site açacak ne sitesi açsın. parası 100.000 ytl" la havlevelakuvvete.. kardeşim arkadaşından banka dekontu istemeyelim tamam ama parasının meblağı mıdır önemli olan? kim bu arkadaş in mi cin mi? telefon ver yok. ben vereyim o arasın yok olmaz. mail atsın. yok yok yok. kayıp bir adam oluyor genelde.
birinin sitesinin hiti de günlük 150.000 ama adresi yok bu sitenin alamıyorsun. fikir alıyor. ben şimdi mesaj atayım bi kalabalık yere bir arkadaşımın bir tanıdığı yurtdışından çeşitli projelere yatırım yapabilmek için bir fonu yöneten kişinin amatör projeler ile ilgilendiğini ve belli aşamaya gelen bir kaç proje için ön ayak olmak istediğimi ama adamın bilgilerinin tabii ki gizli olduğunu söyleyeyim. ulen trafiğe bak aslında iyi fikir ama yazdık artık

sağ kalın....