peki kendi yazdığı scriptler var peki bunların demoları niye yok ben demolarına bakayım diyince demoları yok ama sana 7 tanesi göndereyim onlara bak ödemeyi yapınca kalan 7 tanesi göndereceğim diyen bu şahıstı zaten demosu olsa ben o scriptlerin parası gönderir de alrım.Dalga geçer gibi birde ortalıkta dolaşan free scripthleri gönderiyor birde onların kodları değiştirdim diyor daha içinde README info dosyaları bile duruyor nasıl kodları değiştirsdin özelikle herşeyi kontrol etim son sürümleri çekip bana gönderiyorsun ya parayı peşin gönderseydim nolacaktı onu düşündünmmü hiç.Kalpyurdu ● Com u bana 2 gün önce sattı arkadaş banka bilgilerini ver siteyi alayım dedim dün birden msn çevrimdışı oldu bir daha girmedi bu günde bazı sorunlardan dolayı şu anda olamaz dedi ama site senindir dedi bu nasıl iştir ben böle ticaret anlayışında yokum.15 senedir ticaretle uğraşıyorum sanal veya normal hayatımda bir mal satılınca satılmıştır sonra verceğim edeceğim gibi şeyler olmaması lazım ben bu şekilde şahıslar hakkında sizi bilgilendirmek istediğim zaman ise tepkilerle karşılaşıyorum.Tamam bundan sonra kimse hakkında yorum yapmayacağım bu sondu herkeze iyi akşamlar.