ben tribün dışında değilim ben maraton kombine yi fenerium çevirdim çünkü biliyordum böyle şeylerin olacağını sezon bittikden sonra maraton kombien alacakalrı belliydi sorun yaşanacağı çok belliydi ki geçen sene maraton'da kombinesi olan fenerium çevirdi 500 kişi dışında kimse desteklemiyo onları çünkü yaptıkları birşey yok eskisi gibi değil ben 10 yaşından beri fener maçlarına giderim artık ıslık ve rakibe göre tempo var kadıköy'de büyük başkan sezon başında söylendi zaten kimse maraton'dan bilet almıyor hatta almak isteyenleri tehdit ediliyormuş fenerbahçe tvde söylendi eskiden ilk önce maraton biterdi bu sene en önce fenerium bitti kulüp üstünden para kazanıyorlar arkadaşlar sizde bu yolda gitmeyin madem çok kulübü düşünüyorlardı neden 2000-2001 yılında g.antep maçında çıt çıkarmadılar işte herşey belli 2002-2003 sezonu ilk ankaragücü maçı 10 dk neden kimseyi bağırtmadıalr önce onları cevaplasınlar
Antep maçı tepki şeklindeydi, ankara'da aynı şekilde. Antep maçında ilk yarı 3-0 ikinci yarı 4-3 çevirdiğimiz maç. İlk yarı susuldu. 2.yarı bağırıldı.