OmerDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gfb de senin gibi arkadaşlar var ama genel çogunluktan bahsediyoruz biz
Bam bam tayfa her zaman gfb yi bozmuştur gfb kalitesini yitirmiştir.
Maratonda barınamayacak gibi gözüküyor bakalım ne olcak
Kimden alınıyor? Tahir Kıran Deniliyordu. Oda açıklama yaptı;

Fenerbahçe'deki tribün olaylarında kulüp çevrelerinden benimde adımın karıştırılmış olduğunu üzüntüyle okudum. Amigo Sefa'yı yıllardır görmediğim gibi Genç Fenerbahçeliler Grubu'na kombine bilet aldığım, onları maddi anlamda desteklediğim tamamiyle gerçek dışıdır. Bunlar için başka adreslere bakmalarını tavsiye ederim.
Doğrudur benim 25 tane kombinem var. Maraton ve Telsim Tribü'nünün çeşitli yerlerinden kombinem var. Ama ben bunu iş adamı olduğum için yakın dostlarıma ve iş yaptığım kimselere veririm ve geri alırm. Hatta en son ingiltere'den gelen dostlarım vardı. Üç tanesi onlardaydı... Onları geri getirdiler.
Bir yıldan fazladır Fenerbahçe'nin maçlarına gitmediğim gibi MTK ve Partizan maçlarını televizyondan seyrettim. Fenerbahçe yönetim kurulunun yayınladığı bildiride adım geçmemesine rağmen kulüp çevrelerince adresin sürekli ben olarak gösterilmem; Aziz Yıldırım ve yönetiminin ilerde patlak verecek kişisel bir hesaplaşmaya yönelik hareketleridir.
Sırf bu olaylar nedeniyle futboldan nefret ettim. TFF'deyken benim ne kadar Fenerbahçeli olduğumu Fenerbahçe'nin aleyhine bir tek karar alınmadığı gibi lehine kararlar alındığını herkesin bilmesi gerekir. Isıtma sistemlerinin iki milyon euro'ya yakın parasının ödetilmesi ve son olarak 260 bin euro'luk stadın kamereların yenilenmesini UEFA'ya ödettirmem bunun canlı örneğidir.
Lütfen kimse beni karıştırmasın.

Hürriyet

Kimseden KOMBİNE alındığı falan yok.