HitcH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senden daha önce memnun olmuş olmam, benim sunucumum 3 gündür kapalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. İnsanların diğer insanlar hakkındaki fikirleri her zaman değişebilir.

Evet parayı sana senden hizmet almak için gönderdim. Ama alamadım hizmeti. Bu durumda benim sessiz kalmamı bekleyemezsin. Ben paramı öderim, hizmetimi alırım. Hizmet alamayıp gelip durumu sorguladığımda, bana sanki siz olsanız sunucuyu dirilteceksiniz der gibi, "siz olsanız nasıl müdahale ederdiniz acaba" dersen, o zaman hitap şeklim değişir. Bu sana gönderdiğim para için değil. Senin tavrın için. Bu forumda benim maddiyatı ne kadar önemsediğimi senden çok iyi bilen insanlar var. Senin de dediğin gibi para herşey değildir. Zaten genelde senin gibilerin savunma cümlelerinde bir kelime olarak kullanılır. Başka da işe yaramaz.
Size zaten mail ile durum hakkında sürekli bilgi verildi. Sizin hitabınız zaten o yönde gelip sorunun kaynağını bizim elimizde gösteriyorsunuz. Ayrıca bize " sunucu parası göndereyim sunucu al kapanmasın" gibi cümleler kurarsanız. Çok güvendiğiniz paranız çok güzel bir hayır kurumunda değerlendirilir. Buna bizde seviniriz yardım ettiğiniz kurumda. Ayrıca sizin para durumunuzda insanlığınızda bizim hiç umrumuzda değil. Madem o kadr çok paranız var bozulmayan bir makine , arza yapmayan sunucu ve hiç kapanmayan bir dedicated alında herkesin sorununa çözüm bulun.

Paranın herşey olmadığı gibi ukalalığında aynı değeri taşıdığınıda unutmamanız gerekir.