Dostum bu son msj'imdir. ben ilk defa senle iş yapmiyorum. pazartesi eduardo nun scripti elinde olacak bak gör script nasil yazilirmiş. Ve 1 günlügüne yazdigim scriptleri burada senin için yayınlayacagim. Ben günlerce gecelerce göz nuru dökecegim sonra sana yazdigim scriptleri gönderecegim.. Bu kadar basitmi dostum bu işler. ben sana hazir script gönderdim sende bir güven vererek kapora verseydin hiç problem olmaycakti. Herkezde varsa Upload et o zaman göreyim elindeki scriptleri sen sitelerden indirdiqin scripleri bile vermeye kiyamazsin.. Bizim göz emegimizi bu kadar basit şekilde istersin vermeyincede dolandırı dersin.. Ben emekciyim dostum kusurua bakmada dolandiricilik katagorisine senin yaptigin maddeler daha agir giriyor. Burdaki saygideger coder arkadaşlara soruyorum emek harcadiginiz scriptinizi hic kapora veya ödeme almadan babanizin oglu olsa gönderirmisiniz ? Allah için konusun ?

( Not : scrith degil bizim yazdıklarımız Script. yazilişini bilmedigin şeyin kurallani hiç bilemezsin )