arkadaşlar herkeze slm bu sabah bir arkadaştan Scripth alacaktım 14 tane kendi yazdığı veya kendi kodları üzerinde oyunadığını idda ettiği scriphleri 75 ytl satacağım dedi ve örnek olarak 2 tanesi gönderdi bunlar nelerdi sizlere sunayım ben gülüyorum bu arkadaşın satışlarına dikkat edelim lütfen.
aardvarktopsite
Aardvark Topsites PHP - A Free PHP Topsite Script
evoTopsites
http://www.evo-dev.com/
diyeceksiniz 14 scrith 75 ytl olurmmu bende biliyorum olmayacağını ama adamı denemek için bunalrı yaptım.Gerçekten tahmin ettiğim gibi bir insanmış.Ban gönderdiklerinide merak eden arkadaş varsa gönderbnilirim.Kodlarında hiç bir değişklik yoktur.
www.bul24.com buranın script kendim yaptım diyor onun hakkında yorum yapamayacağım.Kişinin forumdaki nick McGrady.
kalpyurdu.com u 75 ytl ban satın demi sen ne 50 ytl si o site senindir dedin ama ben parayı hazırladım 3 gündür siteyi ban vercksin dün banka bilgilerini ver dedim msn çıktın bu sabaha kadar ortalıklarda yoktun.Bu gönderdiğin scrithleride inceledim ben herhangi bir kod değişkliği olduğunu görmedim isteyen arkadaşalrada gönderirim incelyebilirler.Daha fazla uzatmayacağım herkez öğrenmesi gerkeni öğrenmiştir.Sen cevap yazsanda ben yazmayacağım
o gönderdiğin scriptheri de sileceğim merka etme hiç bir işime yarmazlar.Herkezde onlardan tonlarca var.