ağlamak istiyorum yaaaaaaaa kardeşim. ethernet kartları 100/10 mbit lik bir çıkışa sahiptirler dc ler bunu sınırlandırırlar yada sınırlandırmazlar ben bundan bahsediyorum. ok ? sen bu işin içinde ne kadar varsın hiçbir fikrim yok ama sen klavyeye bu derken ben bu işteydim zaten ok ? benim çalıştığım kişiler bellidir hemen saçma sapan yaklaşımlarda bulunmayın. Yazımıda iyi oku ilk yazdığım şeyi referanslar verebilirim ve çalıştığımız kişileri hiç dolandırma gibi bir durumda olmadık bugüne kadar ok ? Gereksiz gereksiz gerilimler yaratmayın. insan gibi topic açtım ihtiyacı olan arkadaşlara hizmeti sağlayacam. sen gelmişsin hiç alakasız alakasız yok 128 kb mi yok bilmemnemi yok bu host cular akıllanmayacak gibi insanları caydırıcı cümleler kullanıyorsunuz noluyor yani birşeymi kazanıyorsunuz ? ayıp denilen bişey var ya. bu bir forum bir başlık açılmış altına yazarsın bağlantı hızınız nedir? kaç mail açabilicez kaç tane domain açabilicez gibi vs... sen gelmişsin
"unmetered hat ne kadar
128 kbitmi
"
saçmalık birşey yazıyorsun. insan gibi cevabını alıyorsun ama hala insanlık dışı karakterini ortaya koyuyorsun. rica edicem bu konu altında hiçbirşey yazma. eğer benden host alıpta memnun kalmazsan o zaman yaz. ok ? iyi günler.