Merhaba arkadaşlar bi kaç haftadır kaptop değiştirmeye karar verdim ve biraz araştırma içine girdim.

Marka olarak DELL model olarak XPS ekran boyutu olarak 13.3'' te karar kıldım. Ve bu seçimlerim beni

DELL XPS M1330 CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 3GB 250GB

modeline götürdü.Ancak araştırırken T8300 ve T9300 modeli arasında baya bi gidip geldim. Daha doğrusu içimde bi endişe oluştu çünkü Burada da belirttiğim üzere T9300 herşeyiyle üstün olmasına rağmen T8300 yaklaşık 800 ytl daha pahalıydı.

İşi biraz daha araştırıp Türkiye Temsilciliklerine mail telefon vs sonucunda herkesten kaçırma tavsiyesi duyunca hemen aldım Dell in türkiyedeki sorumlularından Koçsistem e telefonum ve oradaki yetkili kişilerin de böyle konuşması sonunda git ve al dedirtti bana

Sonuç olarak

Şu andaki büyük ekrandan kurtuldum ve daha ufak bir laptop sahibi oldum.
Şu andaki 1 gb Ram'den kurtuldum ve 3 gb Ram'e sahibi oldum.
Şu andaki 2.0 core2 duo T7250 işlemci'den kurtuldum ve 2.5 core 2 duo T9300 sahibi oldum

Kısacası herkese tavsiye ediyorum hele ki şu durumda bu ufaklık oldukça uygun bir fiyattan satılıyor bahsettiğim yerlerde.

hepsiburada-koysepete-hizlial dışındaki bütün alışveriş sitelerinde fiyat yukardaki arkadaşın da belirttiği gibi 2500 ytl civarı ama bu belirttiğim sitelerde 1900-2000 civarı.

hepsiburada linki: http://www.hepsiburada.com/productDe...ductid=bd72633

benim alış fiyatım 1890 ytl kdv dahil.