konu güncellenmiştir
bu başlık altından pm atan,msn ekleyen arkadaşlardan sadece birisiyle rahatça komuşabildik,tamam ben yapacağım makale yazacağım dedi sürekli tamam dedim hiç yazmadı daha diğerleriyle konuşma fırsatı bile bulamadım,şimdş burdan tekrar belirtiyorum size göre küçük bana göre büyük bir editör ekibi kurmayı planlıyorum ama malesef editörlere verecek maddiyat yok(şuan için).
karşılığında başka birşey isteyebilirsiniz örneğin; seo danışmanlığı,grafik ve animasyon konusunda yardım,pr li sitelerden link,editörlük yapacağınız siteden reklam...
bunlardan birisini seçebilirsiniz,elimden geldiği kadarıyla her konuda yardım ederim,
gelelim benim isteklerime öncelikle;
editörlük yapacağınız site bir teknoloji sitesi burda bu siteyi bilen çoktur ama yinede reklam olmaması için yazmıyorum pm isteyiniz,
editör olacak kişiden sürekli makale,yazı vb. içerik falan isteyerek yormak,zorlamak istemiyorum.
editör kafasına göre gündeme göre makale,haber ekleyecektir,mesela bugün çok yoğundur en az 1 tane haber ekler,diğer gün fazla yoğun değildir 3 tane ekler yani bi sınırlama veya zorunluluk yok ama tabi 5 gün eklemeyip 1 gün eklemek şeklinde de olmasın, o zaman bi anlamı kalmıyor.,
editör ayrıca sitede bulunan kendine ait olmayan haberleri kendine göre yorumlayacak.
editörün yazdığı haberler öncelikle özgün olmalıdır,kendi yorumlarıyla olayı anlayacak,yabancı dili varsa özgünlükle uğraşmasına gerek kalmaz direk yabancı teknoloji sitelerinden çeviri yaptığında özgün içerik oluşmuş olur
editör ekibinde en az 3 kişi en fazla sınır yok herkes buyursun.
editör olmak isteyenlerin teknoloji ile ilgili özgün haber yazabilir yada yabancı dili olan kişilerin olması isteğimdir ama yinede herkes kabuldur.
not: (eksi replerim hakkında şüpheye düşen yada bi mesaj yazan olabilir,eksi repleri almamın sebebi bundan bir önceki pagerank güncellemesinde yanılmam sonucu bu şekilde oldu...)