Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
daban yaptıgın atılımı hiç dogru bulmadım. 8 yıllık deneyimli birisi olarak ( Şuana kadar para için çalışmadım ama her yaptıgım proje para kazandı özellikle belirtiyim )
Önce kendini tanıtıp bir öncü olmayı ve lider olmayı seçiyosan bazı şeyleri feda etmen gerekiyor. Yatırımsız hiç bi iş olmaz. Çok güveniyosan bu kadar para geleceğine o zaman maaşlı olarak iş yaptır. veya peşin bi miktar ver sözleşme yap. Hiç olmadı önce bi freelance türkiye diye site yap. Resmi bi atılımın olsun. Senin yaptıgın tek resmi atılım. R10 da başlık açmak.
Dabanla çalışacak arkadaşlara söylüyeceğim; Bu işin sonu 10 liraya 100 liralık proje yapmakla kalır. Sonra üzülürsünüz.
Daban a da söylüyeceğim; Çalışan arkadaşlar genellikle istediğin profesyonellikte olmuyacaktır. Olsa bile burası türkiye. Yazılımcının kendi karnını doyurma derdi yüzünden ayda bir blog projesi açacak vakti yok. Nası yapacaksın merakla bekliyorum. Eğer ki yaparsan ilk işi ben sana yaptıracagım. Böyle bi rahatlık varsa. Benim mükemmel projemi başarabilecek bi grup olursa parası neyse verip arkama yaslanır projemi yaptırırım. Bel agrısı saatlerde pc ye bakma derdini de cekmem. Size 5 e yaptırcagım işten zaten 15 kazanırım