bununla o aynı şey değil.O kişi BMW X5 için para verir.Üreticisinden son satana kadar ve bizim türk insanımız her zaman fatura almasam gibi cümleleri kurar.Bu tamamen bilgi işi.Adam bişey biliyo sandboxtan çıkarıyor eyvallah.Bizde insanlara yardım ediyoruz bizde para alalım o zaman.Bence bu biraz da kafa meselesi,Bildiğini paylaşmak insanlara yardımcı olmak.
NE alaka ya? o zaman burda seo dersleride verilmesin. Bir iki haftaya herkes öğrenir zaten merak etmeyin. Bencillik ile para kazanmayı karıştırmayın.
Bu arada başlıkta bir hafta içerde 10 gün. O da garantisiz. Başlık çok iddalı.
Siz emek kavramının anlamını bir araştırın.
Sandboxtan çıkmanın öyle program kurulumu gibi birşey olduğunumu sanıyorsunuz 2-3 cümleyle size anlatsın
25 - 30 gün hatta daha uzun bir süre site için analiz yapılır title keyword descriptionlar incelenir site içeriği incelenir ona göre çalışma başlatılır hergün bu değerler kontrol edilip çalışma yapılır ve siz bu kadar yapılacak iş için 3-5 kuruş vermeyip ''hadi anlat canım nasıl çıkacaz sandboxtan bilgini mezaramı götüreceksin'' diyebiliyorsunuz yazık size
Dipnot: Bunu konuyu açan arkadaş için yazmadım beleşçi ve emeğe saygısı olmayan zihniyet için yazdım.
Saygılar...