Merhaba, yaklaşık 2-3 ay önce yazılım departmanında çalıştığım bir firmanın teknik servis bölümünde çalışan arkadaşım vardı, bir ara ona yardım ediyordum bazı konularda, o arada bir müşteriden garantisi devam eden HP laptop geldi teknik servise laptop açılmıyordu fakat sorun donanımsal olduğu için direk HP ile telefon görüşmesi yapıldı ve kargo ücreti onlara ait olmak üzere İstanbul Ana Merkeze yollandı.2 Gün sonra Laptop kargo ile geri geldi ve teknik servisin yaptığı işlemler kağıt üzerinde sıralanmıştı; HDD, Ram, İşlemci değiştirildi.Bazı donanımsal ayarlarda beraberinde yapıldı.Ve bu olanlar 2 gün gibi kısa bir sürede gerçekleşti.HP olarak diğer yazıcı konularındada bu kadar kısa bir sürede hemen parça değşimleri yapıyorlardı.Bunu Laptop için özellikle vurgulamak istemiştim.

Burada bunu belirtek isterimki; Teknik servis bakımından bana göre diğerlerine oranla HP bir adım önde.Aynı olay arkadaş kendi laptopundada yaşadı, gönderdiğinden 3 gün sonra tekrar hızlı bir biçimde parça değişimiyla çalışır vaziyette geri geldi.Sanırım HP'nin aklımda kalan ana düşüncesi:Laptopunuza gerçekten garanti veriyoruz hemde en hızlı şekilde.

Saygılar.