Mayıs Ayı ödeme geçmen gerekirken ağustos ayının sonuna kadar bekledim 1 sene boyunca hiçbir sorunla karşılaşmadın.. Siten daima açıktı benim olduğum gibi.. Eğer bir sorunu olan varsa burda hemen yazardı Sen kendin msnyi bile açmıyordun nasıl gördün sitenin yok olduğunu anlamak güç sana ulaşmak için 2 ay telefon numarası aradım bunuda çok iyi biliyorsun.. Neyse kolay gelsin zaten arkadaş sana iyi bir ders vermiş benim bişe yapmama gerek yok.. Kapalı kaldığı dediğin gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez çünkü NI.NET.TR'nin DC değişikliği haricinde kapalı gün sayısı göremiyorum ; Sayalım bakalım kaç aymış bu arada saymayı öğreniyoruz Mayıs 1.Ay Haziran 2.ay Temmuz 3.Ay tarih 17.Tem.2008 11:19 konu benim hesabı kapatalım... imzalayan alan yahoo.com gönderen alan yahoo.com benim hesabı kapatın. Uğraşamıyacağım gerçekten size verdiğim zahmetler ve onca şeye teşekkür ederim.. (biyolojikders.com) buda son mailin.. bu arada çok iyi C/P yapıyorsun Hamurunda 4images 1.7.6 Mayasında Gökhan KARATAŞ teknolojisi kullanılmıştır. >> BiyolojiTube.CoM -- Biyolojik Resimler Hamurunda WordPress mayasında Ahmet Eren teknolojisi kullanılmıştır. Bu sitedeki yazılar Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 lisansı ile korunmaktadır. nedese burdakiyle aynı