Hiç kimse birbirini bu forum üzerinde şive yada konuşmasıyla kötü düşürmeye calısamaz yada *********** ibaresi vuramaz..Cünkü böyle bir amacın bu bahaneyle yapılması yanlış.

Öncelikle NudemGroup mu artık hostcu mu tam olarak bilemiyorum.Senin suanki siten NUDEM BİLİŞİM TEKNOLOJİ HİZMETLERİ 0412 228 96 07::Hosting,Domain,Reseller,Dedicated,Ssl templatelerin ve awbs nin kralı diyebilirim :-) İlla oturup kendi scriptini yazma gibi bir zorunlulugu yoktur ki bir firmanın.

İlk önce kendi sitene bir bakıp diğer siteler hakkında yorum yapmanı öneririm.Bu arada el koydugun Gökhan Kaşıkcı ya ait domainleride teslim etmez isen Gökhan Kaşıkçı tarafından Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılıgına haftaya suç duyurusunda bulunulacak.Kendisi çocukluktan beri arkadasım olur.

Bu arada ticari ünvanlarınız arasında produksiyon inşaat tekstil müzik filen var.Sanırım com.tr domaınızı de cd satış dükkanı sayesinde aldınız?Ben bilişim ve teknik olarak bir ünvan göremedim.Firma bilgilerini tam olarak yazarsanız yarın resmi makamlara danışarak bir kontrol edelim isterseniz?

Unutmayın ki artık firmalara bile güven olmuyor.Surkenthost mertweb diyarweb hepsi diyarbakırlıydı ve com.tr lerini internetcafe ruhsatı ile almışlardı :]

madem .net.tr domain almak kolay bir tanede siz alında telekomikasyon kuruluşu olun? com.tr almak kolaydır hertürlü ticari belge ile alırsınız ama net.tr sandığınız kadar kolay değil.

Alan Adı Sahibi : Netinternet Bilgisayar Telekominükasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. Alan Adı Sahibi Adresi : Muratdede Mh. 356 Sk. No:10 Merkez/Denizli
20100 Denizli - Türkiye

Alan Adı Tahsis Tarihi : 22/09/2006

İdari Sorumlu : Netinternet Bilgisayar Telekominükasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. (nbt28-metu) Ödeme Sorumlusu : Netinternet Bilgisayar Telekominükasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. (nbt28-metu) Teknik Sorumlu : Netinternet Bilgisayar Telekominükasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. (nbt28-metu)
umarım açıklayıcı olmuştur.