Sanki bir marka işlerinden anlamıyoruz?
3-4 Ay sonra türk patent .gov.tr ben webmaster için iptali için başvuracam bakalım işi biliyor mu sizin patent çi. Sizi bir kavram konusunda bilgilendirmek için yazdım siz
Biz bu kadar parayı sonunu bilmediğimiz birşey için vermiyoruz açıkcası.
Merhabalar,
Bu bizim sınıfımız; Bilimsel ve sınai inceleme, araştırma hizmetleri; mühendislik hizmetleri. Bilgisayar hizmetleri. Bu sınıfa dahil olup mühendislik, mimarlık,
bilgisayar hizmetleri kapsamına girmeyen her türlü tasarım hizmetleri; grafik sanat tasarım hizmetleri. Sanat eserleri orijinallik onay hizmetleri.
TPE ile görüştüm söylediğiniz gibi birşeyin olmadığını söylediler. Bakın Ni-Osman hesaplama yapmıştı;
Ni-Osman´isimli üyeden Alıntı
1 tane sınıf seçme fiyatı 115 ytl dir
2 tane sınıf seçme fiyatı 265 ytl dir
3 tane sınıf seçme fiyatı 415 ytl dir..
bu şekilde gider..
başvuru yaparken 199 YTL danışmanlık ücreti yanında 115 YTL sınıf ücreti ödersiniz..
Başvuru tamamlanınca başvuru evrakları adresinize gönderilir.. bu evrakla hemen alan adı kayıt yapabilirsiniz ancak bunlar başvuru evraklarıdır başvuru ortalama 1 yılda tamamlanır ve 1 yıl sonunda başvurunuz red alırsa domain sizden geri alınır..
Başvuru 1 yıl sonra tamamlanınca TPE belgesi için 543 YTL ödersiniz. Ve bu fiyatlara KDV dahil değildir.
1 sınıf için hesaplayalım
199 YTL danışmanlık
115 YTL 1 sınıf ücreti
543 YTL Belge ücreti
Toplam 857 YTL + KDV
KDV Dahil Toplam : 1011,26 YTL dir.
Biz bu kadar parayı sonunu bilmediğimiz birşey için vermiyoruz açıkcası.