PaRaDoX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Newtürk sana gelince hesabın kapalı zaten. Pop up açmak yasak diye hiç yazmadıysam 5 kere yazdım çeşitli forumlarda ve bu forumda. Seni aşalayacak birşey söylediğimi zannetmiyorum sadece ödeme alamayacağını ve sistemden çıkarıldığını yazdım. Zoruna giden buysa yapabilecek birşeyim yok.
Paradox sen gözümden düştün demek: artık seni bir sponsor oalrak görmüyorum demek, sana güven olmaz demek. Eğer sen bu şekilde 10 gün çalıştığın sitelerin hesabını uyarısız kapatacaksan, herkes bilsin. Ben dün mü pop up pencerede senin reklamlarını yayınlamaya başladım??

Koda Popup açmak ne demek bilmiyorsun galiba.Bizim yaptığımız banner yayıncılığı...

Sayfa içeriği olmadığını düşünüyorsan söylersin kaldırılır. Buralarda adam karalanmaz. TÜM ÜYELERİNİN SİSTEMDEN ATILDIĞINI BURADAN MI DUYURUYORSUN ???

Bana e-mail göndermeyip benimle ilgili açılan konuya gidip aşağılayıcı sözler yazamazsın. UYELIK ESNASINDA TELEFON NUMARAMIZA KADAR NEDEN ALIYORSUNUZ. SÖYLEYIN????

Gözüm üzerinde olacak. Başka da bir yanlış yaptığını görmeyeyim.... Bir kelimede daha benim sistemimle ilgili ileri geri konuştuğu görmeyeceğim tamam mı Alican..