Alıntı
Benim yazdıklarımda birbirini tutmayan bir şey yok, türkçe yazma eksikliğiniz gibi türkçe okuyup anlama eksikliğiniz de var.

5 gün boyunca çalışmadı demedim hiçbir yerde, ara ara 10-15 dakikalık kesintiler yaşandı, son dakikaya kadar kesintinin sebebini bilmiyorduk, nixcon da kesinti olduğunu kabul etmiyordu.
Birbirini tutmayan sözler söyleyen siz değilsiniz yanlış anladınız yada ben anlatmadım bunu söyleyen NİXCON siz değil

İyi Okumalısın

Alıntı
birbirini tutmayan cümleler... ve ayrıca her zaman bahaneler üretilmesi konusunda süper nixcon ama

Zedrh+ rezerve demenin nası desem park domain gibi düşün dns leri düşmesi için bunu yaptım yarın tekrar ni.net.tr yi görürsün DNS sunucusu oluşturuyoruz insanların bir sürü nameserver ile uğraşmamaları için www.netinternet.com.tr adresinden girebilirsin net.tr de birşey yok zaten...

****** hocam ben ne demek istediyini anlamadım r10 dan kim gelipde benden birşey almış buraya sadece hakkımızda atıp tutanların cevaplarını vermek için kayıt yaptım ve boş zamanlarımda gelip birşeyler yazıyorum herzamanki gibi...