2003 yılında piyasaya çıkan ve dünya çapında 2 milyon adet satan Nokia N-GAGE pek çok oyun ve multimedya sever tarafından tutuldu.Bu telefonun kullanılma amacı tamamen eğlence içindir.N-GAGE platformunun iki serisi vardır.İlki multimedya için tasarlanan ve satışa sunulan ayrıca platformun ilk serisi olan N-GAGE.Diğeri ise tamamen oyun hastalarını düşünülerek tasarlanan vede satışa sunulan N-GAGE QD.Bunlar daha sonraları Silver ve Black isimlerinde alt-serilere ayrıldılar.

Herneyse satışa sunduğum telefonumla ilgili söz etmek istiyorum.N-GAGE QD nin diğer N-GAGE serisinden ayıran en önemli farkı donanımının tamamen OYUN amaçlı kullanılabilmesi için üst düzeyde tutulmasıdır.Örnek vermek gerekirse bataryası BL-6C Li-Ion 1070 mAh bu batarya diğer bataryalara oranla daha yüksek performans sergilemektedir.

Satacağım ürün hakkında konuşursak,tamamen legal bir telefondur.Kayıt problemi vs.hiç bir problemi yoktur.Zaten IMEI numarasındanda istediğiniz gibi araştırabilirsiniz.Ürün bir ikinci elin maksimum olabileceği derecede temizdir.Yanında 1GB MMC kartta verilecektir.Şu anda piyasadaki tüm N-GAGE oyunları kart üzerinde yüklüdür.Ürünle birlikte yanında verilecek olanlar;

* ACP-12 şarj cihazı
* HS-7N dual mono kulaklık seti
* CD-ROM (Kullanıcı Kılavuzu, PC Suite, yazılımı ve diğer yazılımları içerir)
* Oyun broşürü
* Garanti Belgesi (Garanti süresi geçmiş zaman lakin alıcının ürüne olan güvenilirliğini kazanmak amacıyla)

Ürünle birlikte BL-6C Li-on Pil i bana başka bir işte lazım olması sebebiyle vermiyecem.Zaten fiyatı bu durumu değerlendirerek verdim.Kafamdaki fiyat 225 YTL idi.

Fiyatta herhangi bir pazarlık girişimine kalkışmayın.Nafile olucaktır.Satış sebebime gelince,Nokia N95 e terfi etmemdir.Yani telefonda hiç bir problem yoktur.Takdir sizin...

Resimlerin Devamı İlan Sayfasında

İLANIN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

FİYAT 200 YTL.PAZARLIK VE TAKAS TEKLİFİ ASLA BULUNMAYINIZ.