ikatechws adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar ,
2-3 yıl öncesine kadar flashı denemeler yaparak öğrenmeye çalışmıştım o yıllarda yaptıgım çalışmalardan birisi de buna benzer bişeydi ve bu konuyu da görünce arşivimi karıştırıp çalışmamı buldum , tabiki aynısı değil ama üzerinde biraz daha çalışılır ise birşeyler ortaya çıkacağı düşüncesindeyim.
çalışmamı aşağıya koyuyorum değerlendirip yorum yaparsanız da sevinirim, bu arada yarışmanın şu anda bitiş süresi olmaması da benim için önemli en azından rahat çalışabilirim.
herkeze bol şans
Çalışmam
main.swf
Üzerinde çalışabilirsen iyi birşeyler çıkabilir.

Çizim biraz eve benziyor. Burayı bir bina gibi gösterebilirsin. Öndeki çiçekler kalkabilir. Bir restaurant logosu yapabilirsin. Restauranta ürün bırakıyormuş gibi..

Kamyon çalışması ve açılan kapak güzel, kamyonun üzerine firma logosunu koyup devam edebiliriz.

Kamyon kapısı açıldıktan sonra içeriden gelen fortlift'in kamyondan çıkması gerekiyor veya bir iki adam çizip malları elleriyle taşıyıp geri dönmelerini yapabiliriz. Ayrıca fortlift'in kamyondan çıkışı sonrasında arka tekerleği kayboluyor. Bilgi mahiyetinde söyledim.

Bir koli değilde bir kaç koli bırakılabilir bu koliler üzerine, Ülker, Tamek, Kırlangıç gibi ünlü markaların logosunu ekleyebilirsekte, enfes olur!

Yorumlarım bu şekilde, emeğinize sağlık, başarılar dilerim.