yazılım hakkında webmaster@netinternet.com.tr adresine bu şikayetini gönderebilirsin ben pek anlamam template AWBS ve benzeri anlamam çünkü herkesin işi farklı. Net.tr alınırken bir dolandırıcılık yada nic.tr de adamı olanın alabileceğini mi söylüyorsun biz ni.net.tr adresini alırken 4 sefer ard arda red edildik nedeni Netinternet Telekom’un unvanında Netinternet olması netinternet birleşik bir cümle net boşluk internet olarak değil bunu göstererek bizden marka tescili istediler gidip belgeler ve benzeri evraklar ile uğraşmamak için turkticaret.net ‘ e başvuruda bulunduk 38. sınıf marka tescili ile başvuru evrakları gelince biz net.tr alabildik TURKTICARET.Net Ticareti Kolaylaştırma Merkezi adresinden ni olarak 38. sınıfa kayıtlı marka var mı arama yaptır göreceksin… (38. sınıf internet hizmetleri telekomünikasyon vs.) Hiçbir şey sandığın kadar kolay değil hocam biraz daha araştırma yap bu konular için şirketin sermayesine bakılır çoğu işlemde yada eleman sayısına ve benzeri şeylere. Bir doküman ekledim bu türk firmalar bölümüne türk host satıcı birey ve şirketlerin yapmış olduug dolandırıcılıklara sadece ben şirketim diye şirket kuran çok insan var ve bunları asla reklam değil bizi kötüleyenlerin bazı şeyleri anlaması için yazıyorum sözüm sana değil bu forumdaki Niservers başlıklı konulara. Bilişim Telekom ve internet hizmetleri hakkında biraz daha kendini geliştirmeni isterim kurumsallaşma konusuna önem gösteriyorsan o zaman sende bazı şeyleri anlayabileceksin…
Merhaba;
Nic.tr hafif bir hatada yok ismi vermez. iyinet.net.tr burası nasıl aldı peki arkadaşım boyle bir telekom yok

adam bir ara piayasaya girdi daha sonra ne olduğu bilinmiyor onun için alan adı uzantısı bişey değiştirmez önemli olan şirket olmak.Kurumsallaşma demişsin biz Grubuz bu nedenle kurumsallaşmayı çoktan aşmış şirketimiz.Size ticari hayatınızda başarılar.
Saygılarımızla,
Nudem Group