****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bebelerin üye olmasını engelleyemezsin.Herşey sandığınız kadar kolay değil.Sanki beyin okuyan cihaz var.Bu forumda kurallar var.Uymayan cezasını alır.Bebeden kastınız aşırı kaliteli kitle olamamaksa bu forumun anlık 4-5 bin online olmasına ve artık herkes tarafından bilinmesine bağlı.Yani r10 her webmastera hitap etmek durumunda.Bundanda gocunmuyor.Kalabalık olması ticari ve paylaşım hacmini yükseltiyor.Ayrıca "bebe" lafını kullanmışsınız ama 18 yaşındasınız..Forumda hiçbir paylaşım konusu açmamışsınız ve 3 aylık üyesiniz.
Bu konu bir tanıtım konusu r10 a laf atıp konuyu farklı noktalara çekmeyin.
Saygılar
Ne demek istediğimi çok iyi anladın. O yüzden konuyu istediğin şekle çekmiyorum.

Forumda paylaşım konusu açmamış olabilirim ama mesajlarımı incelersen ne kadar yardımsever olduğumu görebilirsin. 3 aylık üye olmakla 4 yıldır programlama bilip yeni yeni piyasaya çıkmak farklı şeyler.

18 yaşında olmanın neresinden utanayım? Görüyoruz 28 yaşındakileri de, her türlü pisliğin içindeler. Yoksa sen hala yaşa göre önyargıda bulunanlardan mısın, ******? Ben şahsen öyle değilim ama "bebe" lafını 18'den küçükler için değil, akıl yaşı 18'den küçükler için kullandım. Bilmem aynı dilde mi anlaşmaya çalışıyoruz?

Bu forumun büyüklüğünü kabul ediyorum, inkar eden de yok zaten. Ama insanlar bu büyüklükte sadece para kazanmıyor, kaybediyorlar da . İşte bebe lafını bu dolandırıcılara ithafen kullandım.
MBD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(= herneyse .
@froNau şimdiye kadar bilmiyorum tanımadığım için bu forumda ne kadar aktifsin bilemem .. Herneyse sen r10 dan hiçmi birşey öğrenmedin. R10 dediğin yer hiçmi o bebe dediğin adamlara ceza vermedi ve gene r10 dediğin yer sence bu kadar kolay çökecek bir platformmu ?
R10 bebelere ceza veriyor, vermeli de zaten.

Benim ima ettiğim şeyi hala anlayamıyorsun, neden?

Elit bir ortam yok R10'da, al ima ettiğim bu işte. Türkçe'yi doğru kullanamayan, AdSense'den 3 eksik tık alınca konu açan vs. vs. vs. dolu bu forum.

Yazdıklarından kaliteli oldukları anklaşılan çok üye var ama bu diğerlerinin oranına göre çok düşük.

Ve webmaster.com.tr bu tür şeylere izin vermeyecekse kısa sürede R10'u geçecektir, kalite bakımından ticaret ya da üye bakımından değil. Ve bilirsiniz kalite her zaman geç de olsa fark edilir .

(R10'a karşı gibi görebilirsiniz, ama düz bir şekilde okumayıp ima ettiğim şeyi algılamaya çalışınız lütfen, teşekkür ederim.)

Düzeltme:

Fhenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacımız zaten R10 ile rekabet değil. Amacımız seçkin kişiler ile elit ortam oluşturmak. R10 gereğinden fazla büyüdü eski ortamı bozuldu artık, kontrolden çıktı. Yöneticiler her ne kadar canla başla çalışsa da bu bi' gerçek ki r10'un ortamı bozulmaya başladı.
R10 bugünlere 1-2 ayda gelmedi, biz de çalışıp, ortamımızı koruduğumuz takdirde, ilerde büyük bi' webmaster forumu olacağımıza inanıyorum.
İşte ima ettiğim şey. Elit bir ortamı olan webmaster platformu. Yazdığını bilen, karşısındaki her türlü saygısı olan, dinlemeyi ve anlaşılmayı bekleyen üyelerden oluşan bir ortam.

%100 katılıyorum hocam. Düşüncelerimiz aynı yönde. Kimse R10'un büyüklüğünü görmezden gelmiyor, aksine bu büyüklük ortamda bozulmalara yol açtığından alternatif bir ortam oluşturuluyor.