newturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar,
Dün sisteme gelen aşırı pop up yükü sonucunda, Host firması sistemi ve kendisini korumak için Database i bloke etti. Bugün 3 kat büyük bir servera database taşınıyor. Veri kaybı olmayacaktır. Sadece bir gün sistemi kullanmaktan mahrum kalacaksınız.
Padadox a gelincede. (ARGON INSAN KAYNAKLARI)
1- Kurallarınızda reklamlarınızın pop up pencerede yayınlanamayacağına dair hiç bir ibare yoktu.
2- Açtığımız pop up pencereleri günde binlerce kişi ve webmaster görebiliyor.
Hiç bir kural dışı uygulama yoktur.
3- Hiç bir sponsorda böyle bir uygulama yok kardeşim. Hesabına girmeye çalışıyorsun giremiyorsun, ne bir e-mail gelmiş ne de bir telefon araması.
4- Böylesine bir cindiyetsizlikle ilk defa karşılaşıyoruz.
5- Forumlara yazacağınıza en azından bir e-mail gönderseydiniz. Amaç bizi mi karalamak? Bu kadar kolaymı bu işler?
6- Buradan söylüyorum. Paradox kesinlikle sana pop up açmadım. Açsam herhalde senin sistem çökerdi. http://www.ultrasponsor.com/popup1.html
Pop up sayfa bu, bunun neresi kural dışı????
Paradox gözümden düştün, hem de ne düştün. (ARGON INSAN KAYNAKLARI)
Hesabına girememenin nedeni ortaklık sisteminden atılmış olmandır. İçeriği olmayan sayfalardan gelen hitler zaten manuel olarak siliniyor. Pop up açılan sayfanın hiçbir içeriği yok istiyorsan hesabını açalım ve yolladığın hitleri 0 a indirelim. Sözleşmeyi okursan kural göstermeksizin hesabının kapanabileceği de yazıyor ve sende bu sözleşmeyi üye olurken kabul ediyorsun. İçeriksiz sayfalardan bana hit yolluyorsun ve birde bana gözümden düştün diyorsun. Önceden bir muhabbetimiz vardı da benmi kaçırmıştım anlayamadım..