Wii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden bu kadar çok abaza var ?
bir erkekte normal hayatta ulaşılamayacağı kızlarla sanal alemde muhabbet edip tatmin olma isteği ağır bastıkça o bahsettiğin kişiler olacaktır. nedeni de söylediğim gibi ego tatmini bence. vakti zamanında kızların msn ini aldığımızda "ulan bu gün bi kız düşürdüm..." diye giden muhabbetlerimiz olmuştur ama gerçek hayatın bu olmadığını yada o msn konuşmalarının bize bir şeyler kazandırmadığını anlamışızdır. şimdi bakıyorum da aslında baya yol kat etmişiz. en azından 13-14 yaşlarında yaptığımız şeyler şu anda 20 hatta 30'lu yaşlara merdiven dayamış kişiler tarafından yapıldığını gördüğümde ister istemez gururlanıyorum

okey oynarken bile amaç kız msn adresi almak olduğu sürece hem chat siteleri iş yapacak (operatörlüğü 70 dolardan satanlar bilirim 500 hitli sitede) hem de insanlar bastırılmış duygularını rahatça açığa vuracaklar. bir bakıma iyi. yatırım yapıp chat sitesi açanlar kafalarını kullanıp eşşeklerin sırtına semeri vuracaklar. ki o eşşekler semer vurulmayı hem hak ediyor hemde gönüllü oluyor bu duruma.