Şimdi baştan söylemek istiyorum bu proje şuan zaten var olan bi'şey.-Ama benim ki kadar süper değil tabii ki -
Ama ben yine de bi'eksiklik gördüm.

Şimdi ben çok fazla kitap okuyan ( can sıkıntısından ansiklopedi bitirmişliğim var ) ve yine bi' o kadar belgesel izleyen birisiyim...

Yani çok fazla bi' bilgi birikimim var ve bunları birileriyle paylaşma ihtiyacı duyuyorum.Hem de çok fazla bi' şekilde.Artık birilerine bi'şeyler aktarmazsam bu bilgiler bana fazla gelmeye başlayacak...

Şimdi...

Bütün bunları bir blog üzerinden yayınlayacağım.Ancak sadece ben değil,bi'şeyler bilen ve paylaşmak isteyen herkes yapabilecek.
Ayrıca bir gelir paylaşım sistemi de düşündüm ancak daha tasarı aşamasında.Ama emin olun yazarlara pilli'den daha fazla para kazandıracak bi' sistem olacak....-Proje ciddileşirse daha detay veririm.-

Bi' domainde var aklımda biraz uzun ama güzel

Kısaca projeyi Focus,Geo,Bilim Teknik,National Geographic dergileri ve National Geographic,Animal Planet ve Discovery Channel kanallarının birleşiminin internette ki hali gibi düşünebilirsiniz.-Belki biraz da kültür/sanat/tv-

Notlar

Hit kaygım yok,reklam kaygım da yok.
Sadece insanları bilgilendirme ve Türk internetine bi'şeyler katma amacı taşıyorum.
Maddi açıdan da problem yaratmaz.
Wikipedia tam olarak hedeflediğim bi' tarz değil. ondan biraz daha halka yakın bi'şeyler düşünüyorum.

Sorular/Sorunlar

Sizce nasıl bi' proje?
Eksik yanları neler ?
Kategorilendirme nasıl olmalı ?
WordPress uygun mu dersiniz?Gelir paylaşımı eklentisi yazdıracağımı ve tema yaptıracağımı düşünürsek...
Ben böyle bir siteyi ilk etapta kendim idare edebilirim.Ancak sonra yarcımcı vs. gerekecektir.Onları bulmakta ayrı bir sorun

Görüşleriniz benim için çok önemli