the forum senin üni zonguldakta sercan ın üni akrabükte aranızda otobüsle 2 saat trenle 3 saat mesafe var. Bende Karabük Üniversitesi mezunuyum. En başta söyleyim aklına dizilerdeki gibi kampüs falan getirme şuan inşaat haline olan yeni yeni kurulan bi üniye gidiyosun. Hayat bi acayiptir karabükte akşam sinemaya gidip geri dönecek dolmuş bulamayabilirsin yürümek zorunda kalabilirsin.

Eğer yurtta kalmayı düşünürsen yurt güzeldir döküntü değildir ama reislik dediğimiz bi kavram vardır dikkatli ol kapri şort giyme çekerler (: Öğrenciler için tel eğlence yeri olan Safranbolu balıklarkayası mevkiine 15 - 20 dakka mesafede, benim zamanımda direk dolmuş yoktu safranboluya ya çarşıya inip gidiyoduk yada baya mesafe yürüyüp dolmuşa biniyoduk ama şimdi varmış.Bu arada Karabük Üniversitesi bizim zmanımızda sinema ile anlaşma yapmıştı bizim okulun öğrencilerine sinema 1 YTL idi kışın sinemaya gider uyurduk

Balıklarkayası tepede olduğu için yurdun yangın merdivenlerine çıkınca şehir ayaklarının altında oluyor eğer yurtta kalırsan geceleri çık şehri izle biraz olsun kafanı dinlendirir.

Okulun hemen önünden çay akıyor içinde yılan, balık, kurbağa, tosbağa, pislik ne ararsan yaşıyo

Kışın gökyüzünden krom yağabilir, kışın açık renkli elbise giyme akşama kadar kararır malum kentteki fabrika hava kirliliğine yol açıyor çarşıya kışın kurum yağıyor.

Unutmadan terminalden inince tam karşında bi balıkcı var git orda balık ye.Kız tavlamak istiyosanda safranbolu meslek yüksekokuluna git

Eğer ev tutcaksan öğretmenler sitesinden tut,benim evim ordaydı okuluna yakınlık olarak en iyi site orası.

Aklına takılan her soruyu bana sorabilirsin. +rep vermek şartıyla