Arkadaşın dün açtığı Htserver konusundada gördük zaten

Hesabı suspended olmuş diye sitenin herşeyi silindi diye kızıp duruyordu

Ayrıca başkalarının yazmasını istemiyorsanız ikili tartışmalarınızı özel mesaj yolu ile yaparsınız.
Arkadaşım ben uzun yollar vitde ondan öncede yine bursalı adını unuttuğım D ile başlıyordu sanırım bir datacenter ile çalışmıştım, rahatlığa ve kaliteye alışmışım, yıllardır o yüzden o tepkim n ormal.
Adamlar devamlı ya e-mail ile yada cep telefonumdan ulaşarak önceden bilgilendiriyorlardı, beni bilgilendirdikleri;
-erkan bey siteniz aşırı trafik tüktiminden kapanmak üzere artırmak istermisiniz yoksa ay sonunda otomatik sıfırlanıp açılacaktıor bilginize.
-erkan bey siteniz cpu barajını açtı kapatmak durumundayız isterseniz reselelr veya vps ye geçebilirsiniz
-erkan bey aldığım şu mail ile kurduğunuz scriptin lisansız olduğu şikayeti geldi ve sitenizin kapanması gerekiyor, ne yapmayı düşünüyorsunuz, o scripti mi değiştirceksiniz yoksa lisans mı alacaksınız.
-erkan bey yarın gece 3-4 saat kadar server bakımı yapılacak erişim olmayabilir...
gibi hep bşilgilendirmeler aldım, e böyle cart diye bilgilendirmeden sitem kapanınca tabiki hır çıkarırım, kaliteye alışmışım dostum. ama siteme reklam almıyordum bundan sonra reklam falan alıp hep kaliteli, müşteri memnuniyeti ön planda olan yerler ile çaışacağım.