Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç gün açık kaldı VPS ama söylemeyi bile önemsemedim kendinde çok iyi oldu çalıştı demiştin yazdıklarını okuma gereği bile duymuyorum Lisans aldık o kadar Uğraştık sonra ben istemiyorum kapat bunu bile demedin ne forumlardan ulaşabildim sana nede msn i bir daha açtın en sonunda bende kapattım 20 gün sonra ve yine dedimki belki adam kötü bir durumdadır kapalı dursun senden yine ses çıkmayınca bende sildim artık.. Hatta 1 gün değil uzun bir süre arada bir siteni pingleyerek kontrol ettim acaba gitmiş mi diye gitmemiştin ve site çok güzel çalışıyordu ilk başta çalışmamıştı ufak bir apache ayarlaması ile çözmüştük
Konuyu çok farklı anlatmışsın yanlız 20 gün deneme süresi olmaz terbiyesiz lafı hiç yakışmıyor ben bunu neden yaptın diye sordum sadece keşke beğenmediğini söyleseydin böylece sen terbiyesizlik yapmamış olurdun
Artistlik yapmak yerine yazman gereken "kusura bakma VPS i beğenmedim sana haber vermeyi unuttum" demek olacaktı tekrar buraya gelip yazmazdım bile Her firma yetkilisine bu şekilde davranamazsın konuşmalarına dikkat edersen daha iyi olur senin için herkesi küçümseyemezsin önce kendine bakacaksın
Çok gereksiz bir tartışma konuşmaya değmez uzatmayalım tekrar kolay gelsin sana yeni çalışacagın firmalarla 65 YTL arkasına düşecek değilim ayda en az bu şekilde 1000-2000 YTL çarpılıyoruz zaten..
Allah kimseye böyle müşteri vermesin
Yok öyle *ok atıp konuyu kapatalıp olayı.

Bu konuyu çözeceiğiz, benim kimsede param kalamdı tüm ödemeleri en az 3 gün süre ile yapmışımdır. Bunu kafana sok, kimse gelipte bu adamın bana borcu falan yok diyemez, her hosta parasını sonuna kadar ödeedim efendi!

Evet forum güzel çalıştı demiştim taki foruma üyeler girene kadar üyeler girdiğinde gezmeye başladığında kağnı gibi olmuştu, üyeler olmadan iyi çalışsa ne olacak forum!

Ben ertesi gün vite taşıdım siteyi. 20 gün kullandığımı kanıtlamayan Allahından buılsun derim, 1 gün kullandım, eğer bir günlük VPS parası istersende hs numaranı gönder yollarım paranı.

Bakın yarım dönemlik vit ödemelerim, fahiş fiyatları hep zamnında ödemişimdir ben, her zaman paramı öderim, kimsede para kalamsan kanıtlayın terbiyesizler, iftira atmöayın bana kimseye 1 kuruş vorcum yok bu hayatta benim;

Ayeıca ufuk gediğinde sonraki fatura tarihi gelmeden öncedne ödeme yaptım;

Beni kendinizle veya başka müşterilerinizle karşılaştırmayın lütfen, ben reklamsız bu ödemelri kendi maaşımdan düzenli olarak yaptım ve 1 Allahın kuluna en ufak bir borcum bile yok. Söyleyende iftiracı bir insandır. ya biri çıksın bu admaın bana hosyborcu var ödeme yapmadın diye ha merak etmeyin osman arkadaşın 1 günlük vps parasınıda gönderecieğim ki o kadar ulaşmaya çalışmışmış mış ya bu r10 dan özel mesaj atsana arkadaşım 4 ay sonra ilk defa haberim oluyor senin bu derdinden.