DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle Amin demek lazım bu mubarek (kandil) günde Osman kardeşim yetmedimi artık çarpılmalar-dolandırılmalar sadece senin başına gelen bişeyde değil hepimizin başına geliyor 8 aylık müşteri bile yeri geliyor kurnazlıklık yapmakla uğraşıyor.
Geçmiş olsun osman kardeşim. Haksız Durumdayken kendini haklıymış gibi göstermeleri yokmu benim en sinir olduğum noktada bu.
Müşteriyi Sen davet ettiysen buyrun test edelim deneyelim dediysen herseyi kurup teslim ettikden sonra Arkadaş 1 2 gün kullandıkdan sonra hocam benim istediğim gibi olmadı kapatalım makineyi ALLAH Razı olsun sağol eyvallah eline sağlık vs vs teşekkür etse sende bende kalkıp müsterinden ne cpanel ücreti istersen nede 1 2 günlük vps kullanım ücretini istersin.
Arkadaşlar her hosting firması sizi daha önce dolandıran hosting firmasına benzemez hep ön yargı ile yaklaşıp o beni dolandırdı bende bunu dolandırayım diyerek yaklaşırsanız bu işin sonu birgün mahkemede biter ...
Bunun benimle ne alaksı var, dinden kitaptan bahsetmeden önce olayları bilmeden butür konuşmaları yapma lütfen.