Aziz Nesin'i o yüzden kullanmadım, inançlı olmadığı için Sivas 1993'te linç etmeye çalıştılar. Ve o adam kimseye şöyle olun böyle olun demedi, ben böyleyim dedi ve insanlar saygı göstermekten acizdi.
Yoksa hepimiz müslümanız, ama başkasının inancı sana (şahsına konuşmuyorum, yanlış anlama) saldırma hakkı vermez.
Demokrasiyi çoğunluk demokrasisi gibi algılayıp olan biten herşey doğru demeyin, iktidarın yaptıkları ortada.
Ekleme: Sağolasın TaGo, çok güzel söz.
demokrasi çogunlugun demokrasisi değilse seçim yapılmasın aristokratlar ve kontlar; azınlık diye kendini nitelendiren grubun tercümanı olmuş nerdeyse?
Seçim yapılmasın nasıl olsa bir kulp bulunur iktidar ele geçirilir,Zaman gazetesi yazdı diye,yalan olcak hali yok haberin aksini iddia eden açar dava sonuçunu gazetesinden manşet verir kimsede ses çıkaramaz,Çamur at izi kalsın politikalarıyla bir yere varılmaz....Halk uyuyor,Bunlar Musanın Çoçukları,Vatan millet elden gidiyor gibi söylemler halkda pek ragbet görmüyor muhalefet ne üretti ona baksın,Yoksa Kömür için oy verenler çoğalacak,ağlamaya hakları yok,85 yaşındaysam ve hala aynı koltukta oturuyosam yeniliği ve değişime açık bir politika sergileyemezdim herhalde,Atatürkün partisini muhalefet yapanlar,din üzerinden siyaset yapan insanlara kızacagına,atası üzerinden siyaset yapmasınlar.