obidergi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhuriyet'teki her editörü seviyoruz diye birşey yok. Hürriyet'te Emin Çölaşan'ı severdim, gazeteyi hiç sevmememe rağmen; aynı şekilde Cumhuriyet'te de misal Oral Çalışlar'ı sevmezdim ama gazeteyi alırdım.
Herşeyi kendi istediğiniz gibi görüyorsunuz.

İmalı imalı konuşmayın.

Aziz Nesin yazdım diye - rep veren arkadaş da sağolsun.

Ekleme: Haberlere baktım, BarışaRock'ta idim fakat bu sözleri ben duymadım, cumartesi gece gitmiştim gerçi BarışaRock'a. Pazar günü de ikindi gibi döndüm.
Ayrıca haberin alındığı gazeteye bakıyoruz, Zaman
aziz nesini niye kullandıgını biliyorlar sanırım.Hangi lafını kullandıgınıda sanırım ondan -rep vermişlerdir.Göbeğini kaşıyan adam diye dalga geçenler bunda 54 sene önce bunlar kasketli,ter kokan insanlar diye dağla geçip muhalef olmaya mahkum halkdan bir uzak,yaşamaya devam edip Biz Bilmem kaç yüz kişiyiz deyip sırf muhalif olmak adına bünyesine insan katmaya çalışan zavallı dar,Ahmet i Nejat anıtkabiri ziyaret etmeyecek deyip yaygara verip de Cumhurbaşkanımız İranda Humeyniyi ziyaret etse acaba tepkileri ne olacaktı.Şeriatçi,dinciler,yobazlar.....! iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmayın...Millet Sırf Muhalefete gıcık oldugu için iktidar partisine oy veripde vatan millet elden gidiyor nidalarıyla gazete manşetlerini süslemeyin