Ödeme yaparım deyip dememeniz önemli değil, en azından bir haber verseniz iyi olurdu.
Ayrıca sizde tam anlamamışsınız sanırım, konuda sizden ödeme talep eden yok.
Ya hocam şaka mı yapıyorsun hala bilmeden konuşuyorsun, bırak o üsteki osman denen arkadaş cevaplasın ben onunla muhatabım, msnde yazıyor ne konuştuğumuz. Para falan konuşmadık.
haber vermediğimi nereden biliyorsun!
11 saat falan surmuştu kutulum, kurdu siteyi aldık çalıştı ama baktık ve aynen şunu söyledim msnde
"osman hocam malesef kağnı gibi çalışıyor bu vpsdede (sanırım birde rambilşimin denemiştik ondada aynıydı ama sorun benim regamers databsesindeymiş neyse) ben vite dönüyorum
dedim ve sen hala olyı bilmeden konuşuyorsun ayrıca utanmadan -rep vermişsin..bırak osman arkadaş başlamış o kouşsun bakalım ne diyecek merak ediyorum şok olduk 4 ay önceki bu konuyu acayip bir şekilde dile getirmiş.
edit: @Onurss, hocam bu konu seni hiç ilgilendirmiyor, osman denen arkadaş bişey söylemiş ve benden muhatabı olarak cevap almış ve sanırım tekrar bir cevap verecek..Ama size ne oluyor sizin bu konu ile alakanız yok ki! aramızda konuşanları ta 4 ay önceki bir konuyu siz nerden biliyorsunuzda tak diye araya girip cevap yazıyorsunuz!
Bak osman arkadaş ne demiş!
Zamanında bizden de almıştın VPS sonra ödeme de yapmadın yok oldun neden böyle birşey yaptın
cümle sonucunun cevabını verdim ayrıca ben bundan VPS almadım, sadece regamersı denedik çalışacak mı diye, denedik ve çalışmadı benden hay Allah burada kağnı gibi diyerek iade ettim. Güzel çalışsaydı tabiki öncedne konuştuğumuz gibi ödeme yapıp alacaktım ama deneme sonucunda olay böyle gelişti.
Ve sanırım 1 günlük VPS parası istiyor osman bey benden 4 ay sonra, doğru mu anladım!