Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında bizden de almıştın VPS sonra ödeme de yapmadın yok oldun neden böyle birşey yaptın
Hocam bu yaptığın terbiyesizlik biliyormusun!

Çok teşekkürler msn de geldin (bi konu açmıştım regamers reselelrde çok iyi çalışıyorken vpsde çok ağır çalışıyor diye hatırlarsan bu forumda)

neyse sen geldin ve hocam kuralım dedin bi deniyelim. Bayada uzun sürdü kurulum ve sağolsın yedekelride kurdun.

Ama regamersı çalıştırdık senin vpsdede ağır çalıştırdı. Ve oanda teşekkür edip kullnmadım gittim vit den reselelr satın alıp devam ettim.

Ve ben seni hocam şimdi şu yazdığın mesaja kadar iyi bir insan sanıyordum çünkü çok uğraşıp yardımcı olmuştun ama sen şu mesajınla acayip sinirlerimi bozdun.

Deneme amaçlı açtık ve ağır olduğunu gördüğümde kullanmadan eretsi gün vpsyi terk ettim.

Sen şimdi diyorsunki parasını niye ödemedim doğru mu?

Yuhh diyorum yani, neyse.

(buarada sonra birkaç vpsde daha regamersı denedim onlardada ağır çalıştı dediler senin databse bozuk bende regamersı hep vpsde barınamıyor hemde banwith çok tüketip masraflı oluyor diye kapattım ve yeni site açtım bunu vpsde yarın deniyeceiğim inşallah çalışırda bende vpsyi iyice kurcalarım.)