ben geçen senede orda değildim, yeni açılmış.
2 oda bir ev, evin 1 odasının yarısı 150-200 YTL , elektrik+su+yakıt+yiyecek+içecek+temizlik+ev eşyası. 2 sene için değmez, pis girer.
onların hepsinin birlikte olduğu yurtlar var. mesela dediğim yer git bak. oralarda çok zamanın geçti. dama çıkardım, aşağı yemek salonuna inerdim, hele bayram zamanları millet memleketine giderdi bütün yurdun anahtarı, int. cafenin anahtarı falan bende olurdu.(int cafesi de var) kafama göre takılırdım. hatta yazında yaz okuluna kaldım, 4-5 kişi kalmıştık yurtta, anahtarı bize vermişlerdi istediğimiz gibi takılıyorduk sabaha kadar odamda bana ait int olmasına ve PC açık olmasına ramen arkadaşlarla int cafeye gider açardık knight online oynardık, dama çıkar içerdik, balkonda içer bağırırdık. yakınlarda ev falanda yok çarşının ortası olmasına ramen. hoş bi yerdi. özledim, eğer gider ve necdet dedeyi, galip abiyi görecek olursan selam söyle. deli dana de, malatyalı de. onlar uyanır. yurda girersen benim odamı hemen anlarsın zaten, 2. kat sağ giriş banyo yanı köşe. silmedilerse kapının üzerinde imzam olacak güzel bi küfür döşenmiş kapı.