arkadaşlar 50 adet forumda yarı fiyatına hatta ucuza satılmasına rağmen mefe emlak scriptini mefe'nin kendinden aldım bi müşteri emlak sitesi istedi kurdum teslim ettim neyse şifre admin admin kalmış adama değiştir demiştim değiştirmemiş derken bugun sabah bana telefon açıyo ve scriptin parasını ödememişin diyo bende ona ödediğimi söledim daha sonra sayfaya girince aşşadaki resimdeki olayla karşılaştım hostcunuz.net benden para istiyo neymiş script kendininmiş kendinin olmayan bi scripte

neyse bu yapılan asla karşılıksız kalmıcak emin olsunlar alışveriş yapcak arkadaşlara duyrum böle salak saçma şifre tahmini ile hack yaptım diyen denyolarla alışveriş yapmayınız

bende bizde bu gece fatihbeyle birlikde sunucuya format attık ve yeniden yapılandırdık yedekleri kurdum ve siteleri teker teker kontrol ettim bide ne görim aynı sekil admine girmiş ve logoyu değişmi lisans alındemiş
dengesiz işte buda host ticaretinde yeni bi dolandırıcılık taktigi adamın sitesin de bir telefon numarası bile yok whois bilgilerinden telefon numarsını aldım ve aradım saat 9 u gecmişti kimse bakmadı sahtekar herif linke bakarmısınız
http://gaziantepbuseemlak.com/images.../1_243_big.jpg
[url=http://gaziantepbuseemlak.com/]BUSE EMLAK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK[/media] bu sitenin logo kısmına koymuş
bide şu akıllı gecinen hostcumuzun sitesine bakın iletişimde ne bir adres ne bir telefon ne beklersin bu adamdan
ya anlayacagın şerefsizlik den başka bişey değil kusura bakmasın kimse yonetici arkadaslardan ve burdaki ziyaretcilerden cok cok özürdileyerek bu tur girişimde bulunan ve insanları madur eden serefsizlerin topunun **** insan olmamıyosanız en azından taklit yapın be jeytan olmadan çarpmaya calışıyolar
senden host alan adamın aklına edeyim ben hostcunuz.net miş benim butun belgelerim tamam fatura dahi kesiyorum hala neyim eksik diyorum adamın adrsi bile yazmıyo sitesinde
neyse allah böyllerinin belasını verir elbet canını sıkma birader
tekrar kabalastıgım icin özür dilerim bunu o ve onun gibi itler görsün diye yazdım ama onlar bunu kabul etmişlerdir onlar icin ne önemi varki ne allahlarnı tanırlar ne de kendilerine gelecek küfrü önemserler