fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cenk akyol ismi benim loglarda da geçiyor.benim olayıda açıklayayım bu arada....
bigün msn ye ekledi beni ve bot istedi benden...tamam dedim vereyim,az önce birisi beni dolandırdı 300 ytl alıp bozuk bot gönderdi dedi.önce botu istedi sonra parayı gönderecem dedi.ben olmaz diyince de başladı yeminler etmeye,vermezsem şöyleyim böyleyim diye küfürler etmeye.botu gönder 30 sn sonra bot elinde olmazsa o zaman konuş dedi.ben olmaz dedim ve gönderdim başımdan.ama bu arada msn adresimi nereden aldın dedim yani ya r10 dan ya zoneden geldin onu anladım dedim ama kesinlikle o siteleri bilmiyorum dedi.netle aram iyi degil,hiçbi şekilde anlamam netle alakalı işlerden dedi.botuda çalıştıgı şirketin sahibi yani patronu istemiş.buna para vermiş ve demişki piyasada ne botu bulursan al getir bana.ne sitesi oldugu,neyin botu oldugu filan farketmezmiş neyse gönderdim bunu başımdan...sonra düşündüm ve bi oyun oynamaya karar verdim.elimde 2 tane bozdugum bot vardı,dedim bu botları vereyim ben bu adama parayı göndersin bana.eger para hesabıma geçerse hemen yanlış bot göndermişim filan diyip düzgün botu gönderirim diye düşündüm.kendisiyle sadece 1 konuda anlaşamadık o da para konusu.şimdi diyorsunuzdur adam pazarlık yapmıştır diye.evet,pazarlık yaptı ama ben botların ikisine 50-60 ytl isterken kendisi 150 nin altına 1sn inmedi.bi ara 300 ytl lerde dolaştı ama zor zor indirdim 150 ytl civarına.sanki ben alıcıyımda o satıcı gibi oldu ben tabi bunla kafa buluyorum sürekli bunlar olurken....botları vermeden önce kendi sitelerime kurup çalıştıgını gösterdim ve bizzat kendisinede denettirdim.yani botlar çalışıyor sorunu yok aslında...botları aldıktan 4-5 dk sonra parayı gönderdin mi dedigim anda al sana para diyip msn den çıktı.tam düşündügüm gibi oldu diyip film izlemeye döndüm çünkü botun çalışmadıgını görünce gelecekti...2 saat kadar sonra gelip hemen botlar bozuk dedi,nereye kayboldun dedim elektirk gitti dedi.elektrik yok,msn ye giremiyor ama botları kurup bozuk oldugunu görüyor arkadaş maksadım dalga geçmekye işte sorunu çözücem filan diye beklettim bunu bende.benim siteye baktı bu bot düzgün,onu ver dedi bende dedim ki sen bana güven vermiyorsun.sen parayı göndermeden sana bot filan veremem...işte dedim r10 dan zoneden filan araştır hakkımda en ufak bi sorun görürsen beleş verecem sana botları.onu da kabul etmedi çünkü onlarda üye filan degilim ne oldugunu filan da tam bilmiyorum gibi şeyler söyledi.ama ben r10 da üye olduguna emindim bu adamın çünkü zone da alışverişim pek olmuyor beni nerden bulup gelecek msn ye...o zaman dedim gittigidiyor aracılıgıyla yapalım işlemi,onada güvenemem dedi...herneyse daha fazla detaya girmeyelim sabit tel filan ver bari dedim cenk akyol ismini verip birde adres verdi.ama telefon no alamadım...işte bende botu bu şekilde veremem diyincede senin yüzünden çocugumun gelecegi bitti,ocagımı söndürdün,işimden atıldım demeye başladı.eger o botu vermezsem benim evime gelip beni öldürecegini,çocugunun gelecegini bitiren bir adamı yaşatmayacagını filan söyledi.bayagıda bi küfürler yazmış msn ye....ondan sonra bende r10 da imzama yazdım bu adam *********** diye,hemen msn ye gelip kaldır o imzandaki yazıyı dedi yine bisürü küfürler filan....site site gezip beni rezil edecekmiş forumlarda sonra sitelerime ddos atacakmış...ha bide gelip beni vurucak,öldürecek işten atıldıgını söyledikten 3-4 gün sonra r10 da imzamı gören bikaç arkadaş msn ye gelip olayı sordu,bende onlara olup biteni anlattım.bi arkadaşdan script istemiş bi arkadaşdan vps istemiş birisinden de domain istemişti yanlış hatırlamıyorsam.işten atılmış,internetle hiçbi alakası olmayan bi adam domain/ddos/forumlarda rezil etme/script/vps işleriyle iç içe.çok normal bu degil mi
Süpermiş