Merhabalar,
Bizde bazı backlink sağlama yöntemlerini sizin yerinize yapıyoruz.
1.Paket [Dizin Ekleme] -Sitenizi gerek Alexa gerek Pagerank değeri güzel olan kaliteli dizinlere ekliyoruz.
-Dizinler PR6-5-6-4-3 dir. Arada sırada elime geçen PR7 dizinleride ekleyeceğim.
-Örneğin 100 dizin paketi aldınız bizden, biz +10 Dizin ekliyoruz. Çünkü bazı dizinler kabul etmeme oluyor bazen.
-Örnek 100 Dizin Paketi ;
-Raporlama hizmetimiz vardır.
5 PR6 40 PR5 60 PR4 15 PR3
Sabit Dizin Fiyatları
100 Dizin 30 YTL[ 2 ila 6 hafta arasında kabul edilirler.PR3 ve üstüdür.] 100 Dizin 10 YTL [1 hafta içinde tüm dizinler kabul ederler.Pr2 ve altıdır.]
2. Paket [ RSS Gönderme ]
- YAKINDA !
PR8-PR9 3.Paket [ Blog Dizinleri ]
- Ekleyeceğimiz dizinler arasında pr9-8 ler vardır.
-Örn.:
Blogcatalog
- Bazı dizinler kod veriyor onları eklemek zorundayız.
-50 Blog
10 YTL 4.Paket [ Makale Gönderim]
- YAKINDA !
5. Paket [ Blogger Backlink ]
- 1 örnekle anlatayım.
1 sağlık siteniz var mesala. Biz blogger gibi ücretsiz olan sitelerden
10 tane blog açıyoruz. Bunlara hepsine ayrı ayrı 50 adet toplamda
500 adet konu açıyoruz. Daha sonra kısa 1 backlink çalışması yapıyoruz.
Siteler indexlendikten sonra, kendi sitenizin linklerini buraya ekliyoruz.
Aynı içerikten link almış oluyorsunuz. Bu uzun boylu 1 çalışma oluyor.
10 tane konu açıyoruz ve site index aldıktan sonra düzenli konu açıyoruz.
Dolayısıyla Google güncel site olarak algıloy bu 10 blogu. İş bitene kadar
devamlı backlink çalışması yapıyoruz bu 10 siteye.
-Bu çalışmayı
35 YTL karşığında yapıyorz. [10 Blog]
6. Paket [ Do Follow Bloga Yorum]
- Pek bilinmeyen, kaliteli dofollow bloglara yorum olarak sitinze backlink sağlıyoruz.
-50 bloga
12 YTL karşığında ekliyoruz linkinizi.
-PR3 ve yukarısıdır
NOT:Şuanda bu hizmeti sağlamıyoruz.
Not: Toplist ekleme yapmıyoruz. Sitelere yarardan çok zarar sağladığı için yapmayacağız.
Backlink gibi kelimeler kullanmak istemezdim ancak Türkçe anlamlısı biraz saçma oluyor, ondan bunu kullandım.
Dizin ekleme 2 ay önce falan yapmıştık. 8 sayfa olmuştu
konum.
***** siteler için dizin ekleme yapmıyoruz.
Sizden dizinlerin daha yüksek oranlarla kabul edilmesi için sadece 1 şey isteyeceğim.
Dizinleri Dmoz.org 'un örneği gibi düşünün. O yapıdalar.
ÖNEMLİ: Arkadaşlar ben sitenizi pr3 ve üzeri dizinlere ekliyorum. Bazı arkadaşlar soruyor neden bana mail gelmedi. Öyle hemen anında kabul edilseydi herkes çoşardı zaten. Eğer Pr0-1-2 isteyen varsa anında kabul edilen dizinlere 10 YTL karşığında eklerim. Ancak benim ekledğim dizinler arasında arasıra pr7'ler bile oluyor. Normalde 15 YTL'e yapıyordum. Artık 30 YTL yapacağım. Kabul edilmede 2 hafta ila 5 hafta arasında değişiyor. Bazı arkadaşlar diyor, iş bitiminde teker tekr kontrol edeceğim paranı öyle göndereceğim. Ne yani ben paramı almak için 1 ay mı bekleyeceğim? Bu konu altında 400'e yakın almıştım. Bazı arkadaşların ki denilen günde bitti. Bazılarınki devam ediyordu. Ancak bu başlıktan iş verenlerden ücret alınmayacaktır. Raporlarda teslim edilmeyecektir. Ben 1 ay bekleyeceksem neden yapayım bu işi? Profesyonel Wordpress Kurulumu -SEO,POST,DİZİN PAKET-
MSN: siparis@postdizin.com