Site Adresi: Eğitim Sorunlarını Tartışma Platformu Tür: Forum Sitesi İçeriği: Eğitim Sorunları ve Genel Paylaşım Tanıtımı: bu siteyi açma amacım, eğitim sistemimizde sorun olduğunu, ne tür sorunlar olduğunu ve de bu sorunlardan rahatsız olduğumuzu "daha fazla duyurmak", bunlara alternatif çözüm önerileri aramak ve sunmaktır. sitede sadece eğitim sorunlarına değinilmeyip; (azda olsa) film, program, oyun vb. paylaşımlarıda yapılmaktadır. eğitim sisteminde bir sorun olduğunu düşünen, bundan rahatsız olan herkesi siteme beklerim
(sitem yeni bir site olduğu için eğitim sorunlarına değinen yazı ve paylaşım çok fazla bulunmamakta

ama inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda bunlar çoğalacak ve sesimizi daha fazla duyuracağız) [çok resmi bir tanıtım oldu

]
dipnot: bu siteyi açmakta hiçbir siyasi amacım yok ve amacım asla, devlete ve yasalara karşı gelmek değil olamazda!.. rahat olun
Not: öss'ye hazırlanmam, sorunları dile getirmenin fayda edip etmeyeceği konusundaki şüphelerim ve sitedeki bazı sorunlar(bir kere hack saldırısı yapmışlardı bir daha tam olarak toparlayamadım siteyi) nedeniyle son 1 aydır ilgilenemedim siteyle.. şu sıralarda siteyle pek ilgilenemiyorum..