eduardo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana bunları deneme amaçlı yaptıgımı sölemiştim sanırım bu arada autohits i işte o dediğin 14 yasındaki cocuklar biliyor sende haklısın ... ilk akla gelen onlar oluyor ama her insanın uzman oldugu elbet bir kac konuda vardır diilmi dostum! bu arada tartısma gibi anlasılmasın bu yazılar surda muhabbet ediyoruz bu siteleri can sıkıntısına yaptım yakında site geliyor vurgun.com un sahibi ile irtibat halindeyim emin ol! bir projem var tamam sana demiyorum ben en iyiyim en superim sadece zaman geciriyorum bir site actık dedik :d sölenmedik laf kalmadı hırsız da olduk simdi o siteye rottenden ogrishten resim konulunca hırsızlık olmuyo bizimki oluyor oylemi?
peki o zaman baska söyleyecek söz bulamıyorum... 1 ay bekle site gor ok? 1 aycık
Ben sana site yapamazssın, yada anlamassın demedim. Ancak projenin amacını ilk mesajımda yazdım hala itiraz ediyorsun ya çok garip neyse..
Sen vurgun.com cart curt irtibata geç, sana belki hayrına site yapıp para verirler ne diyim.. Allah yardımcın olsun.
Bir teklif, sen bana gerçek yabancı ziyaretçi yollayacağını ima ediyorsun ya, (ki bunu çok kolay tespit ederim) bunu bana ıspatla seni paraya doyurayım... Ama yapamassan birdaha buralarda ahkam kesmek yok. Buyur bekliyorum şu gerçek yabancıları ispatlamanı.