Güzel kardeşim bir önceki mesajımı iyi oku. Senin öğreteceğim dediğin taktikleri zaten yazdım yukarıda, tabi sen onlara hit diyorsan o da senin bilgi sınırlarının ne kadar geniş olduğunu gösteriyor.
autohits tarzı siteler yada, spy botlarlamı kendinizi kandırıyorsunuz?
Ayrıca siten daha yeni, hatta 14 yaşında çocuğun yaptığı bir sitecik gibi duruyor.. amacım tartışma çıkarmak değildi ve halada değil, spam keywordler alakasız bir domain ve olmayan bir siteden bahsediyoruz..
sana bunları deneme amaçlı yaptıgımı sölemiştim sanırım

bu arada autohits i işte o dediğin 14 yasındaki cocuklar biliyor sende haklısın ... ilk akla gelen onlar oluyor

ama her insanın uzman oldugu elbet bir kac konuda vardır diilmi dostum! bu arada tartısma gibi anlasılmasın bu yazılar surda muhabbet ediyoruz bu siteleri can sıkıntısına yaptım yakında site geliyor vurgun.com un sahibi ile irtibat halindeyim emin ol! bir projem var tamam sana demiyorum ben en iyiyim en superim sadece zaman geciriyorum bir site actık dedik :d sölenmedik laf kalmadı hırsız da olduk

simdi o siteye rottenden ogrishten resim konulunca hırsızlık olmuyo bizimki oluyor oylemi?
peki o zaman baska söyleyecek söz bulamıyorum... 1 ay bekle site gor ok? 1 aycık
dostum o firefoxta sorunlu dediğin site biraz scriptlerle ilgilendiysen

çilem haber scriptinin edit halidir :d baska bir sey diil sana super site diyen oldumu? bu arada 14 yas diyip kucumseme mukemmel iş cıkaran cocuklar var